www.lpa.se
 
Företaget
Medarbetare
Utveckling
Kontakt
 
Sök Jobb
 

 Jobba Hos Oss

Vi behöver omgående en kodknackarslav. Är du stresstålig, gillar att hoppa över lunchen och jobba sent är Lunds ProgramArkitekter platsen för dig.

Du måste behärska asp, sql och Delphi till fulländning och kunna hantera kunder som är ständigt ilskna över att projekt inte fungerar eller blir klara i tid.

Vi står ständigt på ruinens brant, med otaliga krav på skadestånd från kunder och hot om utmätning från fogden så någon kontantersättning kan det inte bli tal om, men du får stort skrivbord, en fin stol och så mycket kaffe du kan dricka.

Vi som jobbar på Lunds ProgramArkitekter är inbundna typer, alltid klädda i svart och med konstiga frisyrer. Vi gillar egentligen inte att umgås med människor, så kommer du hit får du se till att hålla käften och jobba.

Vi kräver att du alltid skall kunna de senaste teknikerna, men tro inte att vi är beredda att låta dig slösa bort din tid på flummiga utbildningar eller konferensgårdar på exotiska orter. Nej, här är det hårt arbete och nattliga studier på egen hand som gäller om man vill nå framgång.

Kom och bli en av oss, en programarkitekt, det finaste en oduglig latmask kan bli. Ansökan

Eventuell jobbansökan motages gladeligen av . Referenser, akademiska betyg eller dylikt är en klar fördel, men inget måste.
 

Copyright (©) 2001 - Lunds ProgramArkitekter AB